Zoldseg
-
Táplálkozás
Lazac helyett pisztráng, chia mag helyett lenmag - superfoodok helyett egyen hazait!
Ne üljön fel a superfood hullámra, a hazai legalább olyan jó! A superfood a megjelölés olyan...
-
Dietetika
Fonalféreg a zöldségben: így ismerheti fel a fertőzött zöldséget már a piacon is
Egy növényorvos a piacon vásárolt zöldségből vett mintát - jól látható mikroszkópja alatt a...
-
Orvosnál
Hal, dió és gyümölcs: valóban csökkenthetik az Alzheimer-kór kialakulását?
Bizonyos élelmiszer-kombinációk, például a halak, a gyümölcsök és a diófélék, összefüggésben állnak...
-
Színes
Így csempészhet több zöldséget az étrendjébe – egészséges és ínycsiklandó ötletek!
A zöldségek rendszeres fogyasztása alapvető fontosságú az egészség megőrzése...
Galéria -
Színes
Mi egészségesebb a zöldség vagy a gyümölcs? Az egyik előnyösebb, mint azt korábban hitték!
Ötször annyi antioxidánst is tartalmazhatnak, mint korábban...
-
Színes
Ezek a látszólag nagyon egészséges zöldségek is károsíthatják a májat!
Az egyik ilyen a magyar konyha alapzöldsége, amit ráadásul kimondottan egészségvédőként ismerünk -...
-
Egészségkalauz/Életmódorvoslás/Dietetika
Több zöldség-hosszabb élet: így vegyük rá magunkat, hogy egészségesen táplálkozzunk
Napi közel fél kiló zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztani az Egészségügyi Világszervezet...
-
hírek
Kiderült, négyből három magyarnak csak a hibátlan gyümölcs ízlik
Nem vagyunk túl kreatívak az ételmaradékok...
-
Időskori betegségek
Akik húst esznek, nagyobb az esélyük az Alzheimer-kórra?
A társadalom elöregedésével egyre többeknél válik realitássá az Alzheimer-kór, ami a demencia egyik...