Ezeket látta már?

Milyen idő lesz holnap?

Milyen idő lesz holnap?

Holnap, szeptember 17-én, Magyarország különböző tájegységein változó, de többnyire kedvező időjárás várható. Íme a régiókra bontott előrejelzés:

Közép-Magyarország (Budapest és környéke)

Reggel hűvös, körülbelül 8 C-fok várható, de délutánra kellemesen meleg, 20 C-fok körüli hőmérséklet lesz. Enyhe felhősödés várható, eső nélkül, és gyenge légmozgásra lehet számítani.​ (Time and Date, Theweather.com | Meteored)

Nyugat-Dunántúl (Győr, Sopron)

A nyugati régiókban hasonlóan alakul az időjárás. A reggeli órákban hűvös lesz, 7-8 C-fok körül, napközben azonban felmelegszik, 18-19 C-fok-ra. Itt is enyhe felhősödés lesz, de eső nélkül​.(Theweather.com | Meteored)

Észak-Alföld (Debrecen és környéke)

Kelet-Magyarországon reggel még hűvösebb időre lehet számítani, 7 C-fok körüli hőmérséklettel. Délutánra 19 C-fok körüli hőmérsékletet jósolnak, enyhe felhősödéssel, csapadék nem valószínű​. (Time and Date, Theweather.com | Meteored)

Dél-Alföld (Szeged és környéke)

Szeged környékén a reggeli órákban 8 C-fok körüli hőmérséklet várható, napközben azonban 19-20 C-fok is lehet. Az időjárás hasonló lesz, enyhe felhősödéssel, esőre nem kell számítani. (Time and Date)

Dél-Dunántúl (Pécs és környéke)

Pécs térségében reggel 9 C-fok körüli hőmérséklet várható, de napközben itt is elérheti a 19-20 C-fok-ot a hőmérséklet. Itt is változó felhőzet lesz jellemző, csapadék nélkül.​ (Theweather.com | Meteored)

Észak-Magyarország (Miskolc és környéke)

Az északkeleti régiókban is hűvösen indul a nap, 7-8 C-fok körüli hőmérséklettel, azonban délutánra felmelegszik, 18-19 C-fok körüli maximum hőmérséklet várható. Csapadék nem valószínű, de helyenként felhős lesz az ég​. (Time and Date)

Összességében országszerte kellemes, száraz idő lesz jellemző, csapadékra sehol sem kell számítani, és a szél is gyenge marad. Érdemes rétegesen öltözködni, mivel reggel még hűvös lesz, de napközben melegebbé válik a levegő.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en, Tiktok-on is!

Egy kicsit megfázott, vagy valójában covidos? Így döntheti el

Egy kicsit megfázott, vagy valójában covidos? Így döntheti el

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához