Ezeket látta már?

Milyen idő lesz holnap?

Milyen idő lesz holnap?

Holnap Magyarország nagy részén nyugodt, őszi idő várható, de a reggeli hűvösebb levegő miatt érdemes rétegesen öltözködni. Íme a részletes előrejelzés tájegységenként:

Budapest és a középső régió

A fővárosban és környékén derült és napos idő lesz. A nappali csúcshőmérséklet körülbelül 23–24 C-fok körül alakul, reggel azonban hűvösebb, 15 C-fok várható. A délelőtt folyamán frissítő, gyenge szél fújhat, ami miatt érdemes egy könnyű kabátot is magunkkal vinni. Délutánra a nap felmelegíti a levegőt, így kellemes idő lesz.

Dunántúl

A Dunántúlon, különösen a Balaton környékén hasonlóan szép időre lehet számítani. A hőmérséklet 22-24 C-fok között mozog, reggelente itt is 14-15 C-fok várható. Az ország nyugati részén mérsékelt déli szél fújhat, ami tovább fokozza a kellemes őszi hangulatot.

Északi-középhegység

A hegyvidéki területeken, például Miskolc környékén, kissé hűvösebb időre számíthatunk, a reggeli órákban akár 13 C-fok is lehet. Napközben a hőmérséklet 20-22 C-fok között alakul, és a hegyekben gyengébb széllökések kísérhetik a napos időt.

Kelet-Magyarország

Debrecen és Szeged térségében is napos idő várható, a hőmérséklet csúcspontja 23 C-fok körül alakul. A reggelek itt is hűvösek lesznek, 14 C-fok-ra lehet számítani, azonban gyorsan felmelegszik a levegő.

Mit vegyek fel holnap?

Az egész országra jellemző, hogy az időjárás viszonylag kiegyensúlyozott lesz, hűvös reggelekkel és kellemesen meleg nappalokkal. A réteges öltözködést javasoljuk: reggel elkél a kabát, délután viszont könnyebb ruházat is elég lehet. Nem várható eső, így az esernyőt nyugodtan otthon hagyhatjuk, de egy napszemüveg jól jöhet a napos délutánokon.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en, Tiktok-on is!

Ingadozó vérnyomás: émelygés, fejfájás, látászavar is utalhat rá

Ingadozó vérnyomás: émelygés, fejfájás, látászavar is utalhat rá

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Források:

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához