Ezeket látta már?

Újabb felvásárlás a magánegészségügyi piacon

magánegészségügy járóbetegellátó egynapos sebészet

Újabb akvizíció rajzolja át a hazai magánegészségügyi szolgáltatók térképét.

A komplex járóbetegellátó és egynapos sebészeti központ RMC Clinics tulajdonosa, a romániai székhelyű MedLife S.A. felvásárolta a hazai érsebészet nemzetközi szinten is elismert központját, a VP-Med Kft-t.

A komplex járóbetegellátó és egynapos sebészeti központ RMC Clinics mögött álló nemzetközi egészségügyi szolgáltató vállalat, a MedLife S.A. újabb akvizíciót hajtott végre Magyarországon: meglévő két hazai vállalata mellé megvásárolta Magyarország vezető magánérsebészeti központját, a VP-Med Kft-t. A szeptember végén lezajlott felvásárlással az RMC Clinics érsebészeti szolgáltatásokkal bővíti a többek között magzati diagnosztikát, gyermekgyógyászatot, fogászatot és egynapos sebészetet is magába foglaló portfólióját.

„Olyan partnert kerestünk, aki működésében és felépítésében is hasonlít az RMC Clinics meglévő szervezeti struktúrájához. Emellett fontos volt, hogy a hitvallásunk is hasonló legyen: mindkét szervezeti kultúrában prioritás a folyamatos szakmai fejlődés, az utánpótlásnevelés és a páciensközpontú hozzáállás.” - mondta Dr. Csermely Gyula, a MedLife csoport magyarországi igazgatója.

Az akvizíció elsőszámú szakmai előnye, hogy a meglévő több mint száz szakorvoshoz további kiváló, munkájukat hasonló színvonalon végző szakember csatlakozik. Az RMC Clinics kitűzött célja volt az egynapos sebészeti szolgáltatásainak bővítése, az érsebészeti klinika felvásárlása pedig támogatni tudja ezt. A VP-Med Kft-t alapító és vezető, nemzetközileg elismert érsebész és visszér specialista Dr. Szabó Attila továbbra is kulcsszerepet kap a vállalat vezetésében.

A két vállalat egyformán fontosnak tartja az oktatást és az utánpótlásnevelést, szakmai céljaikat ebből a szempontból sem volt nehéz összehangolni. Az RMC Clinics-nél akkreditált mentorrendszerrel támogatott szonográfusképzés folyik, a VP-Med Kft. pedig már indulásakor is oktatóközpontként működött. A cél jelenleg a két szervezet működésének egységesítése. A cégcsoport további bővülést tervez a következő években, úgy a járóbetegellátás, mint az egynapos sebészeti beavatkozások területén.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en, Tiktok-on is!

Egynapos sebészet: mit műtenek egynapos ellátásban, mire számíthatunk?

Egynapos sebészet: mit műtenek egynapos ellátásban, mire számíthatunk?

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: rmc clinics
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához