Ezeket látta már?

Legyen "Szép Karácsonya" a beteg gyermekeknek - már egy hívással is segíthet az adományvonalon!

karácsony, adomány, daganat, gyerek, beteg

Lassan itt a karácsony, de sok beteg kisgyerek számára nehezen telnek az ünnepek. Gyűjtést szerveznek a részükre.

A Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a daganatos betegséggel küzdő gyermekek és családjuk számára minden karácsony előtt gyűjtést indít, hogy meglepetések kerüljenek a fa alá. Az alapítvány közleménye:

"Te is részese lehetsz az ajándékozás felemelő érzésének, ami büszkességgel töltsön majd el, hiszen olyan gyermeknek segítettél, akinek arra a legnagyobb szüksége van.

Ha szívügyednek érzed, hogy idén karácsonykor varázslatos ünnepet teremts te is egy leukémiás és daganatos gyermeknek, akkor támogasd kisebb vagy nagyobb összeggel a gyűjtést, akár a reggeli kávé vagy péksüti árával.

A "Szép Karácsony" közleménnyel érkező adományokat természetesen 100%-ban a leukémiás és daganatos beteg gyermekek kapják meg az ünnepekre.

A tavalyi gyűjtéshez közel kétszáz adományozó csatlakozott és nagyon sikeresen zárult, hiszen több mint 2 000 000 forint gyűlt össze. Így az alapítvány megduplázva ezt az összeget a jövedelemadó 1%-ának felajánlásaiból 160 beteg gyermeket nevelő családnak tudtuk a szeretet ünnepét szebbé tenni, több mint egy 4 000 000 forint támogatást utaltunk ki számukra.

Adjukössze Vonal!

Egy telefonhívással is segíthet, hívja az Adjukössze Vonal telefonszámát, ezzel 500 Ft-tal támogatja a daganatos gyermekek gyógyulását!

SMS küldése: Kérjük, küldje a 71-es kódszámot a 13600-as telefonszámra. (Vodafone, Yettel, Telekom rendszeréből elérhető!)

Telefon: hívja a 13600-at majd a gépi hang után 71-es kód! (Vodafone és Telekom rendszeréből elérhető!)

Ezzel biztosítjuk a leukémiás és daganatos beteg gyermekek és családjuk szociális segélyezését, anyagi támogatását a gyógyuláshoz vezető úton."

Szeretne most azonnal segíteni? A leggyorsabb módja a segítségnek az online bankkártyás adományozás SimplePay vagy PayPal rendszeren keresztül: Támogatás Online

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en, Tiktok-on is!

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához