Ezeket látta már?

Példátlan összefogás: hihetetlen gyorsan megoldódott a Bethesda Gyermekkórház problémája

Bethesda Gyermekkórház műtő klíma

Rendkívüli figyelmet és óriási érdeklődést váltott ki a Bethesda Gyermekkórház műtőinek klimatizálása kapcsán elindított összefogás.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, adományokat kért a Bethesda Gyermekkórház, mert a nagy melegben elromlott a klímaberendezésük a fül-orr gégészeti osztály műtőjében.

A váratlan helyzetben elképesztő gyors segítséget kapott a kórház

A kánikula okozta működési nehézségekre a Magyarországi Református Egyház, a kórház fenntartója azonnal reagált, és rendkívüli segítségként kifizeti az elromlott klímaberendezés teljes szerelési és egyéb fenntartási költségét. A Ferencvárosi Torna Klub sportolóinak és dolgozóinak 10 millió forintos segítségével pedig egy csapásra megoldódott azon helyiségek klimatizálásának finanszírozása, ahol ez még sürgősen szükséges.

"Egy névtelenségét kérő kiemelt nagyösszegű adományozónknak; az összefogásban résztvevő számtalan támogatónknak és a cégek felajánlásának köszönhetően még nagyobbat álmodhatunk és azon helyiségek is sorra kerülnek a klimatizálásban, melyeket nem is remélhettünk. A sürgősségi várakozó, a sebészeti betegőrző kórterem, a neurológiai betegfogadó tér, ADHD ambulanciánk vizsgálója, génterápiás kórtermünk és az otthonlélegeztetési alváslabor klimatizálása is megoldódik a következő hetekben" – írják Facebook posztjukban.

"Minden kisebb és nagyobb összeg óriási segítséget jelent, megható látni, hogy milyen sokan tartják fontosnak munkánkat és tesznek hozzá anyagilag lehetőségükhöz mérten! Mi egyet ígérhetünk: minden felajánlott támogatásról be- és elszámolunk és a gyermekek és gyógyítók körülményeit tesszük belőle jobbá!" – teszik hozzá a posztban.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en, Tiktok-on is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Különleges pszichoterápiás központtal bővül a Bethesda Gyermekkórház

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

Bethesda Gyeremkkórház

Forrás: Bethesda Gyeremekkórház
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához