Fermentáció
-
Szív- és érrendszeri betegségek
Ezt a rizsfajtát kerülje el, ha magas a koleszterinje!
Ezt az ételt sokáig használták abban a hitben, hogy csökkenti a koleszterinszintet, azonban nem rég...
-
Egészségkalauz/Életmódorvoslás/Dietetika
Nemcsak finom, de a bélflóránknak is jót tesz! Ezért olyan egészséges a kovászos uborka
Hogyan készítsünk tökéletes, egészséges kovászos uborkát? Mennyi só kell az erjedéshez, és milyen...
-
Daganatos betegségek
Nem is hinné, milyen szoros kapcsolat van a táplálkozás és a daganatos betegségek kialakulása között
Az étrend a bélmikrobiom fontos...
-
Betegségek és diéták
Fermentált, erjesztett ételek: ilyen betegségek esetén kockázatosnak számít!
Sokféle étel készül fermentációval a konyhában, például a kovászos kenyér, az alkoholok, ecetek és...