Ezeket látta már?

Receptek: mustáros vesepecsenye

2012.11.16. Módosítva: 2015.11.04.

Húskedvelőknek egy ínyencfalat!

Mustáros vesepecsenye,

vesepecsenye-d000014C6b31847ae3acf

4 személyre

500g vesepecsenye

2 közepes vöröshagyma

2 ek mustár

2 tojás

2 tk vagdalt petrezselyem

2 ek zsíros tejföl

2 ek púpozott finomliszt

2 ek margarin

A szeletekre vágott vesepecsenyét sóval, borssal megszórjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, hozzáadjuk a mustárt, a tojásokat, a lisztet, tejfölt és a pet.zöldet, sima masszává keverjük,

a hússzeleteket a tésztában megforgatjuk. Hevített margarinon mindkét oldalát átsütjük.

Hasábburgonyával vagy pirított burgonyával, zöld fejes salátával tálaljuk.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához