Gombos Edina: rafinált ecetes trükkel tartja sokáig frissen a gyümölcsöket
Amrikában már trendi a módszer - Edina most lépésről lépésre videóban mutatta meg az eljárást magyar követőinek.
Hosszabb ideig frissen tarthatók a gyümölcsök így
- Kevés ecetet kell önteni egy tál vízbe, amelybe mehetnek bele a megvásárolt gyümölcsök.
- Ezzel a szennyeződésektől is megszabadíthatjuk a gyümölcsöket, amelyek ráadásul tovább el is állnak majd.
- A gyümölcsöket pár perc után leszűrjük,
- majd alaposan lemossuk,
- a maradék vízcseppeket felitatjuk,
- papírtörlővel kibélelt kis tálkába tesszük
- és mehet a hűtőbe.
"Ismeritek ezt a módszert? Az ecetes-vizes lemosás után állítólag tovább elállnak a gyümölcsök a hűtőben, de ami ennél is fontosabb, a “savas fürdõ” a permetszer-maradékot is eltávolítja! Érdemes kipróbálni! Nem lesz ecetszagú vagy ízū a gyümölcs!"
Ezeket a cikkeket látta már?
- Ezeket az élelmiszereket eszébe ne jusson a hűtőbe tenni
- Gyümölcs: barát vagy ellenség? Nem mindegy, mennyit fogyaszt
- Zöldség és gyümölcs: reggel vagy este?
- Gyors fogyás: 10+1 gyümölcs, ami segít fogyni
- Napi kvíz: válassza ki kedvenc gyümölcseit, és kiderül hány éves
- Görögdinnye: a vese - és szemvédő gyümölcs
- Banán: cukorbetegek is ehetik, vagy tiltott gyümölcs
- Pollenallergia és szénanátha: ezek az ételek, gyümölcsök felerősítik
Forrás:
egeszsegkalauz.hu
Adja hozzá a Híreket
a Google hírfolyamához