Ezeket látta már?

Receptek: kefires krumplifőzelék

2013.01.20. Módosítva: 2015.11.04.

Krumplifőzelék - kicsit másképpen

Kefires krumplifőzelék

Hozzávalók

600 g krumpli

150 ml kefir

3 evőkanál teljeskiőrlésű liszt

3-4 db babérlevél

borsikafű

fokhagyma

Elkészítés

A krumplit megtisztítjuk, és kisebb kockákra vágjuk, hozzáadjuk az aprított fokhagymát, a sót és a borsikafűvet, majd annyi hideg vízzel feltesszük főni épp, hogy ellepje. Csomómentesre keverjük a lisztet és kefirrel.

Amikor a krumpli megpuhult, a főzeléket behabarjuk, átforraljuk és utóízesítjük.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához