Antioxidans
-
Táplálkozás
Mi az a T-vitamin és fontos-e valójában?
A „T-vitamin” kifejezés időről időre felbukkan különböző cikkekben, blogokban vagy...
-
Kemoterápia
Antioxidánsokban gazdag szuperételek, amelyek segítenek megőrizni a vitalitást
Ezek az ételek nemcsak finomak, de számos jótékony hatással is bírnak, amelyek hozzájárulhatnak a...
-
Dietetika
Téli immunerősítés gyümölcsökkel, és zöldségekkel - ezt a négyet egye!
Ezekkel a zöldségekkel, gyümölcsökkel is feltölthetők a...
-
Szív- és érrendszeri betegségek
Magas vérnyomás ellen - ezek a természetes módszerek segíthetnek
Így járulhat hozzá a vérnyomás csökkentéséhez gyógyszerek...
-
Dietetika
Sokat stresszel? Ez a karácsonyi étel sokat segíthet!
A káposzta amellett, hogy számos ízletes étel alapanyaga, a szervezetünknek, immunrendszerünknek is...
-
Dietetika
Antioxidánsok: innen tudhatjuk, ha kevés belőlük a szervezetünkben
Az antioxidánsok egyfajta védőpajzsként működnek a szabadgyökökkel...
-
Színes
Mire jó a csukamájolaj? Ilyen hatással van a szervezetre
A csukamájolajat egész generációk utálták íze miatt. Valójában amilyen rossz ízű, annyira...
-
Daganatos betegségek
Barát vagy ellenség a C-vitamin a rákos betegeknek? A gyógyszerész elárulja
Árt vagy használ a sok antioxidáns a rosszindulatú daganattal...
-
Színes
Mi egészségesebb a zöldség vagy a gyümölcs? Az egyik előnyösebb, mint azt korábban hitték!
Ötször annyi antioxidánst is tartalmazhatnak, mint korábban...